Naked Juice Bar!

Hej där! Jag tänkte tipsa om ett riktigt bra ställe att äta bra mat på :) Jag bara älskar Naked Juice Bar. Äter där så fort jag får schansen. Jag har tagit bilder på allt jag ätit so far.

De har massor av olika nyttigheter att äta. Mina favoriter är deras olika bollar och soppor. Med soppan kan du också köpa en dinkelsnurra som finns i olika smaker. Bollarna är sockerfria. Det finns tre olika. För de som inte är vana vid sånt så smakar det nog lite skumt men jag tycker de är jätte goda. Det finns en protein boll, happy boll och dunderboll defense.

Detta är proteinbollen. Den är mest mättande tycker jag.

Detta är happy bollen och den tykcer jag nästan är godast:

Och detta är dunderbollen defense som är bra i förkylningstider:

De har ju även fantastiska soppor som man får i muggar vilket gör det lätt att gå runt med om man har brottom osv. Jätte goda verkligen!

Till soppan kan du även köpa till en Dinkelsnurra. Den är riktigt god också :)

En annan sak jag köpt där som ni ser på bilden där uppe är en bar:

De produkter som är söta har ej sötningsmedel, socker eller sirap i sig utan det söta kommer från antingen honung eller typ torkad frukt.

Det finns även annat. Wraps, sallader osv :) I LOVE them!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Naked Juice Bar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>