Romersk Gudinna för en kväll!

Sitter här och skypar med min mamma :). Är så tacksam för skype kan jag ju verkligen säga!

Igår jobbade jag som vanligt med fitness och sen showen på kvällen. Efter showen var det bara att duscha och fixa sig igen då jag åkte iväg på fest med vänner. Det var en super stor fest i Alcudia utomhus med romerskt tema. Det kom många i lakan kan jag lova haha.. En av dem var jag hehe.. Min kompis Josef kom på den otroligt begåvade iden att göra så här:


Tyckte det var jätte snyggt faktiskt :) och var super kul och på tiden att jag gick ut lite hehe ;). Har bara sovit i två timmar plus två timmar nu på dagen efter fitness jobbet så jag är ganska trött men showen ska gå skit bra ändå! 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>