En skön dag :)

Sitter på mitt standard ställe och har precis ätit en kyckling curry mmmm.. :) har haft en skön och ledig dag. Började dagen med att ligga på stranden i några timmar. Efter det cyklade jag till Alcudia för att försöka hitta en billig bh till showen nu i veckan då min är helt kaput. Hittade en tack och lov efter mycket letande så det var ju bra ;).

Nu är det bara 12 dagar kvar tills jag får åka hem. Längtar helt galet mycket kan jag säga. Och innan dess kommer ju Alex. Han kommer nu på fredag redan jipiiiiiii!!! kommer bli fantastiskt kul! :)

Ha en trevlig kväll! Kram kram :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>