Alex på besök! :)

Nu är äntligen Alex på besök såååååå glad :) har verkligen sett fram emot det så mycket. Känns som en bit av hemma igen.

 Jag jobbade på morgonen och sen cyklade jag snabbt som fan för att möta upp honom :). blev en lång kram vill jag lova! Vi har varit på stranden men så klart var det inte sol just då :(. Men vi badade i alla fall.  Nu sitter vi här och svettas i solen på internet cafet och sen ska vi åka iväg då jag ska showa på scen. ikväll blir det Burlesque my favorite ;).

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>