Busy missy!

Hej på er! Nu är det mycket som händer här. Alex är här och vi har haft massa kul idag äntligen då jag var ledig. Igår var det rep med Gina och sen fick jag stressa iväg då en i teamet blev sjuk så vi fick göra om vissa grejer i showen då vi bara var fyra på scen. Men det gick jätte bra, bättre än jag trodde. Jag var förvånansvärt avslappnad. Allt löser sig bara man är fokuserad ;). Man har sånt sjukt fokus när man är på scen älskar det!

idag har jag varit på stranden med Alex och solat och sen kom gina och joinade oss. Sen åkte vi in till Alcudia då jag skulle fixa lite grejer men det var stängt just där jag skulle så det var typiskt så jag får göra det precis innan jag åker. Efter det blev det photo session då Alex är så bra på att ta bilder. Blev jätte fina bilder på stranden :). Jag är så sjukt tränad och brun just nu så man får passa på ;). Ska verkligen försöka behålla denna formen när jag kommer hem men det kommer inte bli lätt. Jag tränar så fruktansvärt mycket här och svettas mer än hemma då det är så varmt här. Det lustiga är att jag äter jätte dåligt här. I Sverige äter jag jätte hälsosamt så det känns konstigt att äta massa skräp och ha så bra form haha.. trodde jag inte.. 😉

Nu är det mindre än en vecka kvar. Känns jätte konstigt. Har varit här i över fyra månader nu. Ska bli så undrbart att få komma hem till nära och kära <3.

Kommer verkligen sakna showen Burlesque. Den skulle jag kunna göra varje dag året om haha love it! min sista Burlesque show var igår och imorgon blir det Time Machine. Sista jobb dagen blir nu på torsdag.

Nu sitter jag här med Alex på mitt standard cafe. Har precis ätit en stor portion middag. Jag är så mätt! Snart hem och sova då det blir en låååång dag i morgon.

kram kram!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Busy missy!

    • JAAAAAAA HELT UNDERBART=)=)=)=) LÄNGTAR SÅ efter att komma hem!!! Jag kommer till Stockholm om en vecka så efter det så ska vi defenitift ses på en lååång date =)=) PUSS PUSS PUSS <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>