Mot Sverige!

God kväll på er! Dessa sista dagarna har jag cyklat runder och gjort allt nödvändigt här på Mallorca innan jag åker hem. Imorgon tar jag, Alex och Gina planet hem mot Sverige igen. Är så glad, längtar sönder mig hihi.. Kommer skrika och tjuta när jag landar.

Det har verkligen varit ett par händelserika månader här men minst sagt hårt jobb. Jag har lärt mig massor och det har varit en bra erfarenhet. Men nu är det time to go home. Ska äntligen få träffa min älskling igen <3 weee :)

igår var vi ute och festade rihjält. Tänkte att jag skulle lämna Mallis med a big bang haha.. Slutade med att vi alla tre tog av oss kläderna och sprang ut i havet :) Det var bara vi där så det var lugnt hehe.. Underbart avslut!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>