Blandad vecka!

Hej! Jag har haft det riktigt jävligt och riktigt bra efter att ha landat i Sverige. Min stackars pojkvän som kom och hämtade mig vid tåget hade spytt ända från Karlskrona. Han kom svajande mot mig vid parkeringen och när jag kom närmre viftade han bort mig pga han var tvungen att spy igen. Jag ville bara krama om honom och hjälpa. Han hade altså fått vinterkräksjukan. Man kan få den året om. Ni kan ju gissa vem som fick det efter honom. Någon dag efter det var det min tur att gå upp mitt i natten och spy. Usch vad jag hatar det. Jag har haft Vinterkräksjukan många gånger och varje gång är lika hemsk. Jag låg dekad hela dagen. Jag sov verkligen så sjukt mycket. De blev oroliga pga jag sov så mycket. Har aldrig sovit så mycket i hela mitt liv. Jag tror också det har med Mallis att göra. Jag var ganska utmattad efter det. Det tar tid att landa igen. Men nu spyr ingen av oss längre puh!

Denna helgen har jag varit på sjön med Pojkvän, hans familj och några av familjens vänner. Det var så fint ute på sjön verkligen. Det var sol och varmt. Vi såg till och med en säl i vattnet ;). Hur mysigt som helst. Men i morse vaknade jag med jätte ont i magen och så har det varit av och på hela dagen. Har verkligen haft så ont fy, man tror man ska avlida. Men nu är det bra tack och lov. Nu vill jag vara helt frisk och stark igen!

Nu vart det mycket äckel prat här så kolla på de fina bilderna istället 😉

Nu är jag äntligen i Stockholm igen och det känns verkligen jätte skönt. Pojkvännen ligger bredvid mig i soffan och allt känns underbart just i denna sekund :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>