Hallå i rutan!

Hallå, hallå i rutan! Har precis varit på en jogging tur och sen joggade jag in på gymmet för att göra styrka och stretch. Så underbart fint väder idag, loooove it! Sen blir det dans också tjohoo :)

Men innan dess ska jag göra naglarna. Ska nämligen på bröllop i helgen. Hittade ett jätte billigt ställe nära där jag bor så det var super bra.

Igår var det full rulle hela dagen med olika saker jag var tvungen att göra. Men efter det åkte jag till Alex jobb för att sen gå på lägenhetsvisning. Lägenheten såg förskräcklig ut men man kanske kan fixa upp den men frågan är då hur mycket det kommer kosta. Jag tycker Alex ska kolla vidare om jag ska vara ärlig. Men vi får se hur han gör 😉

Gårdagens outfit! Ni får ursäkta, har verkligen världens sämsta mobilkamera eller så kanske jag har en skakig hand hmmm.. who knows..

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>