Reunion!

Igår tog jag en riktigt rolig dans klass på Balettakademien för en lärare som jag hade när jag gick på Ackis. Jag hade verkligen glömt allting. Kändes jätte konstigt. Har ju dansat samma koreografier i fyra månader plus att mestadels av koreografierna var på klackar. Har inte dansat barfota på år och dar känns det som med lite överdrift. Men kul var det! Både Ida och Alex var där så det blev ju ännu roligare.

Jag och Ida har ju inte setts sen i Mars så vi kramades länge och efter klassen gick vi till en jätte mysig och fin restaurang för att äta och prata ikapp. Helt underbart att få träffa henne igen <3

Idag har jag jobbat på för fulla muggar. Har suttit så länge nu att jag känner mig alldeles snurrig. Måste verkligen gå och träna för att piggna till lite. Jag kör min favis just nu som innebär att springa min favorit runda utomhus och sen springa in på gymmet och göra styrka. Det kommer göra rikigt ont idag då jag har världens träningsverk. I will feel alive for shore;)

Jag gjorde ju en nagelförlängning och fransk manikyr igår. Blev super nöjd :) Och det var inte bara jag som uppskattade dem hihi 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>