Gått modevisning för Oriflame!

Hejsan svejsan! Jag har varit anlitad av Pic Stockholm Dance Business nu i två dagar. Igår repade jag och fyra andra snyggingar för dagens modevisning för Oriflame. Det gick hur smidigt som helst faktiskt. Idag gick vi och det var fantastiskt kul. Publiken bestod av latinamerikaner och de var ju verkligen hur roliga som helst. Sådan härlig energi verkligen. Vi modeller hade en fin håruppsättning och svarta klänningar. Det var väldigt stilrent och damigt. Det vi visade upp var smycken och väskor som en latinamerikansk supermodell hade designat. Hon yoinade oss även på catwalken.

Efter det bytte vi om för att sen gå upp på scenen igen och göra en liten enkel Oriflame dans som vi då även lärde ut till publiken.

När vi sedan skulle gå så stod vi plötsligt cirka två meter ifrån självaste Demi Moore. Tyckte det var lite häftigt faktiskt :) Hon är deras nya ansikte.

Nu är det ju så att jag har världens sämsta kamera och ljuset var dåligt inne i logen så dåliga bilder blev det tyvär, typ att jag har fyra ögon på en bild osv haha :( Men ni kan ju föreställa er i alla fall. Använd fantasin nu!!! 😉 Så här har dagen typ sett ut i bildform!

(Ps: Första bilden är det inte min kamera som tagit)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>